Bedrijf Hosting

Vragen? hulp nodig?
Wij helpen u graag!

Hulp op locatie?

Bij ons geen probleem, wij komen gratis bij u op locatie voor een basis uitleg! Meer uitleg nodig? Wij bieden tegen een zeer gunstig tarief full-service pakketten aan.

Meer info

Technische vraag?

Onze FAQ zal op veel van uw vragen antwoord hebben. Uiteraard staan we u ook graag persoonlijk te woord.

Meer info

Hulp en ondersteuning bij uw website

Wij zorgen er voor dat u de juiste hulp en ondersteuning krijgt!

Niet iedereen is bekend met internet en websites. Daarom bieden wij iedere nieuwe klant één uur gratis hulp op locatie of per telefoon. Dit kan zijn om uw e-mail in te stellen, uitleg te geven over uw website of om u algemene tips te geven.

Daarnaast hebben we online diverse handleidingen beschikbaar die u kunnen helpen met de meest voorkomende problemen. Onderaan deze pagina vindt u een directe link naar deze FAQ. De FAQ is alleen te zien nadat u bent ingelogd. Zo voorkomen we diefstal van onze handledingen waar veel tijd en geld in zit.

All-in Service


Als u geen tijd, geen kennis of simpelweg geen zin heeft om uw eigen website te onderhouden en bij te werken bieden wij all-in service aan. Dit houdt in dat wij uw website bijwerken naar uw wens. Het enige dat u moet doen is aangeven wat er veranderd moet worden.

Daarnaast is het ook mogelijk om door ons Facebook en Twitter op te laten zetten voor uw website. Deze social media kunnen zorgen voor extra bezoekers op uw website. Indien gewenst zorgen wij voor aanbiedingen, promoties en andere leuke acties voor op uw Twitter en/of Facebook account.


Copyright 2011-2012 Bedrijf Hosting - Alle rechten voorbehouden