Wie zijn wij?

Bedrijf Hosting bestaat al sinds 2004 en heeft de grootste veranderingen op het internet zien gebeuren.
Websites gingen van voornamelijk tekst naar een mooi ontwerp naar een compleet cms systeem met geïntegreerde twitter- en facebookmogelijkheden.
Mede door deze veranderingen kunnen wij u optimaal adviseren. Bedrijf Hosting heeft een team van 15 mensen die samen een topproduct kunnen afleveren aan onze klanten. We zijn gevestigd in Rotterdam als onderdeel van ICTComplete B.V.
Deze samenwerking maakt het voor u als klant nog simpeler: Al uw ICT diensten kunnen worden ondergebracht bij één bedrijf!

Onze servers en datacenter


Alle servers die we gebruiken zijn van Dell of HP. Zo is iedereen zeker van kwaliteit en goede garanties.
Waar mogelijk zijn al onze servers redundant uitgevoerd, dat houdt in dat er bij uitval van één van onze servers er voor u bijna of geen overlast is.
Onze servers staan in het gloednieuwe datacenter SmartDC, welke sinds 2009 operationeel is in Roterdam.
SmartDC heeft zich in de afgelopen jaren bewezen als uiterst betrouwbaar datacenter met een gigantische netwerk capaciteit. Uw website is dus altijd snel!

Service en Klanten


Bedrijf Hosting heeft service bovenaan de lijst staan; u als klant moet exact krijgen wat u wenst.
Dit doen we al geruime tijd en we zullen dit ook op deze wijze blijven doen.
Het is bij ons bijvoorbeeld mogelijk om als webhosting klant een rondleiding te krijgen in het datacenter en onze servers te bekijken. Dit is uniek in de markt. Wij hebben geen geheimen voor u als klant!
Onze klantenbestand bestaat voornamelijk uit ZZPers en MKB bedrijven, maar uiteraard zijn er ook particulieren die baat hebben bij service en goede garanties.

Een kleine greep uit ons klantenbestand:


- alblasserdamsnieuws.nl (nieuw website voor regio Alblasserdam)
- testgaland.nl (groothandel)
- trademailer.nl (Online e-mail software)
- romamirando.nl (koninklijk zigeunerorkest)

Klantreacties:


* Eerder had ik vaak problemen met mijn website doordat er veel bezoekers in één keer kwamen na een nieuws item, bij bedrijfhosting hebben ze dit goed en professioneel opgelost, ik heb geen problemen meer ervaren sinds dien. (Peter Stam, Alblasserdamsnieuws.nl)

* Wij waren snel een domein nodig om dingen te testen voor ons bedrijf, bedrijfhosting had binnen 5 minuten het domein in de lucht zodat we verder konden! En dat voor een paar euro! (Martijn, Galand BV)Copyright 2011-2012 Bedrijf Hosting - Alle rechten voorbehouden