All-in Service voor uw Bedrijf

Wij bieden alle zakelijke klanten een unieke all-in service aan.
Dit houd in dat we bijvoorbeeld naast het maken van een design ook het design voor u kunnen laten drukken.
U hoeft zich dus geen zorgen te maken of alles wel goed gaat. Wij leveren het product zoals u dat wenst!

Naast het product zelf bieden we ook full service support aan. Dat houdt in dat wij u kunnen begeleiden met het invullen van de website of het instellen van uw e-mail gegevens op de computer. Indien u webhosting bij ons besteld is het eerste uur volledig gratis! Ieder ander uur rekent u af tegen ons standaard tarief van € 75,- incl. BTW. per uur. Uiteraard is het mogelijk om een onderhouds contract af te sluiten waardoor de prijs per uur snel kan dalen.

Ook als u geen tijd, geen kennis of simpelweg geen zin heeft om uw eigen website te onderhouden en bij te werken brengt onze all-in service uitkomst.
Dit houd in dat wij u website bijwerken naar uw wens. Het enigste wat u moet doen is aangeven wat er veranderd moet worden.
Daarnaast is het ook mogelijk om door ons Facebook en Twitter op te zetten voor uw website, deze social media kunnen zorgen voor extra bezoekers op uw website. Indien gewenst zorgen wij voor aanbiedingen, promoties en andere leuke acties voor op uw twitter en/of facebook account.
Copyright 2011-2012 Bedrijf Hosting - Alle rechten voorbehouden